duminică, 18 iunie 2023

Toți suntem uniți - Gianina Pandrea

 #OurStoryIsOne

În onoarea acelor femei care și-au pierdut viața promovând egalitatea dintre bărbați și femei. 

Doar câteva cuvinte:


“În anul 1983, 10 femei de 17 și 20 de ani au murit acum 40 de ani în Persia (Iran)  pentru principiul egalității dintre bărbați și femei, executate deoarece promovau  calitățile echității, onestității și dreptății. După 40 de ani încă femeile caută dreptate, caută o cale să poată fi lăsate să se dezvolte, să progreseze la fel de mult ca și bărbatul. De ce dacă sunt femei nu sunt lăsate să își dezvolte calitățile?


De ce calitățile unui bărbat: de onestitate, dreptate, curaj, sinceritate nu sunt văzute la fel și la o femeie. De ce onestitatea nu este la fel și pentru bărbați și pentru femei? Acea calitate a onestității oare strălucește diferit sau ele sunt date de Dumnezeu și strălucesc la fel? Calitatea este în noi și ea va lumina atâta timp cât noi folosim acea calitate în relația dintre noi oamenii. Nu contează că ne naștem în Vest sau în Est sau ca suntem dintr-o țară din Uniunea Europeană sau dintr-o țara din Asia sau America.


Toți suntem la fel: oameni. Unici prin felul nostru de a fi, prin caracter și comportament. Toți la fel, toți radiem iubirea divina ce strălucește în fiecare ființa umană. De ajuns cu diferențele care ne-au făcut să ne separăm unii de alții. Pace în sufletele voastre. Pace în inimile voastre.  Pace în gândurile voastre. Pace.
 

Haideți să fim oameni. Toți avem nevoie de iubire, înțelegere, dreptate, credință în Dumnezeu. Lăsați femeile să ajute omenirea să progreseze. Fără ele, omenirea nu poate progresa. Eliberați femeile de agresiune, tiranie, de nedreptate. Eliberați femeile acum!


Așa să ne ajute Dumnezeu.”

 

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu